Nivo sonde i senzori za spremnikeElektronske mjerne sonde pružaju kompletan set rješenja za upravljanje mjerenjem razine goriva u spremnicima.

Nudimo razne sustave - od osnovnih jednostavnih modela sondi, inovativnih konzola, pa sve do kompletnih rješenja za praćenje razine goriva u spremnicima. Naša rješenja su u skladu s lokalnim zakonima, omogućavaju upravljanje razinom goriva u cijeloj mreži, praćenje zaliha i isporuku informacija, što u konačnici rezultira povećanjem zarade.

Piraex je školovan za instalaciju više proizvođača sondi kao što su Tokheim ProGauge, Veeder Root, OPW, Hectronic.
Preferiramo nuditi Tokheim ProGauge sonde zbog najboljeg odnosa cijene i kvalitete.

SONDE
Sonde koje koriste magnetostriktivnu tehnologiju imaju izrazito dobru točnost (0,5mm), a u kombinaciji s dobrim baždarnim tablicama pružaju puno kvalitetniju informaciju o količinama goriva u spremnicima od one koju možete vidjeti okom na mjernoj letvi ili koristeći kapacitativne sonde.
Sonde se koriste za sve tipove goriva uključujući LPG i AdBlue. Također smo isporučivali mjerne sonde za posebne tekućine npr. mazut, mlijeko itd.

KONTROLERI
Kada je riječ o odabiru kontrolera imamo široku paletu mogućnosti za odabir. Dostupni su kontroleri od  2-16 tankova i nude fleksibilne konfiguracije za uporabu sa različitim gorivima. Korisničko sučelje lako se slijedi vodi operatera kroz razne pojednostavljene izbornike. Podržano je spajanje na POS sustav preko više protokola.

Tokheim ProGauge sustav


HEADOFFICE
Ako imate lanac benzinskih postaja, željeti ćete imati real-time podatke o stanju zaliha na svim postajama. Sustav Stationmanager 365 nudi to i još mnogo više.

Stationmanager 365

 

ProGauge brošura DownloadPDF Icon