Sustavi multimedije

Tokheim T-Media
Benzinske postaje su središte aktivnosti. Zašto ne pružiti klijentima informacije i zabavu? Naši 17" medijski ekrani, TQC-VGA, donose promocije, informacije i reklame uživo. Mi Vam ne dajemo samo zaslon – možemo Vam pružiti čitav medijski paket, T-Media, koji će Vam vratiti uloženo.

TQC-VGA
TQC VGA-ov sve-u-jednom medijski zaslon i kalkulator je najučinkovitiji način dostave medija zahvaćenoj publici. Za razliku od drugih integriranih načina dostave medija, TQC VGA donosi sve informacije na jednom zasebnom zaslonu. To je ujedno i najveći integrirani zaslon u industriji na 17 inča. Nema zabune kamo bi kupac trebao gledati. Sve informacije se dostavljaju na jednom korisničkom sučelju.

T-Media
T-Media je aplikaciju koja Vam omogućuje da organizirate i prikazujete medijske zapise na svojim uređajima za istakanje goriva. Sve je u potpunosti web bazirano, tako da nema dodatnih softverskih zahtjeva prema stanici. S T-Media softverom dodajete sadržaj na play-listu, napravite raspored kada ga želite pokrenuti, i prikazujete ga kako bi osvježili atmosferu na Vašoj stanici. Sve to može biti učinjeno na daljinu, bilo kada i bilo gdje u svijetu.
T-Media je pokretan događajima. To znači da možete isporučiti razne poruke pomoću sofisticirane marketinške metode. Medijima možete upravljati zadanim standardnim događajima kao što su ‘prazan hod’ (npr. poruke dobrodošlice ili sigurnosne poruke), ‘točenje’ (npr. promicanje proizvoda dostupnih u trgovini ili kvalitetnijeg goriva), ili ‘kraj točenja’ (npr. poruke zahvale).

T-Media prezentacija


Zašto se odlučiti na T-Mediu i kako opravdati investiciju?
- Povećanje prodaje u trgovini: Displeji stimuliraju kupce da povećaju kupovinu proizvoda u trgovini kao i kupovinu dodatnih proizvoda kao npr. autopraonice
- Povećanje prodaje goriva: Case study istraživanja pokazuju da ako se kupci educiraju o premium gorivima, možete provećati prodaju tih proizvoda s većim maržama
- Najam displeja: iznajmite displeje za oglašavanje drugih i zaradite dodatan prihod
- Prednost pred konkurencijom: vaše postaje izgledaju atraktivnije i kupci radije dolaze k vama nego kod konkurencije
- Vjernost kupaca: pružite kupcima real-time informacije o prometu ili vremenu i povećajte vjernost kupaca
- Lokalne vijesti: imate postaju u manjem mjestu - pružite svojim sugrađanima uvid u lokalne vijesti

 

 

Tokheim T-Media brošura DownloadPDF Icon