Sustavi naplate - benzinske postaje bez posade


Sustavi tvrtke Tokheim nude brojne mogućnosti automatiziranja benzinskih postaja. Velika prednost toga jest upravljanje cijelom postajom sa jednog mjesta.

Benzinske postaje bez posade
Svakim danom se ljudski rad sve više automatizira, a taj trend se prenosi i na benzinske postaje. Troškovi zaposlenika rastu, pogotovo na benzinskim postajama gdje svi radnici moraju biti posebno obučeni.
Piraex jedini u Hrvatskoj može ponuditi kompletnu uslugu opremanja benzinske postaje tehnologijom tako da može raditi bez posade, neovisno da li to bilo kompletno bez posade ili samo npr. noću.

Crypto VGA
Crypto VGA je naplatni terminal koji kombinira potpuno jedinstveni dizajn s revolucionarnim zaštitnim sustavom. Sastoji se od velikog touch-screena i utora za karticu. Sve radnje se obavljaju preko touch-screena: upisivanje PIN-a, čitanje informacija, odabiranje opcija... Također je PCI PED i EMV kompatibilan. Naplata se može vršiti preko kartica ili novčanica. Naši sustavi su spojeni na sve veće banke u Hrvatskoj.

FuelPOS
FuelPOS je POS sustav koji je smješten na benzinskoj postaji i u slučaju benzinskih postaja bez posade djeluje kao "black box" kontroler svih perifernih uređaja, odrađuje fiskalizaciju, komunicira s clearing servera u bankama i Tokheim clearing servera za fleet kartice kao što je DKV, KPlus kartica i sličnim. FuelPOS se kontrolira s strane headoffice sustava.

Tokheim Eye
Tokheim Eye je sustav nadzora kamera koji je integriran sa svim drugim Tokheim sustavima. Ovaj sustav aktivno snima sve aktivnosti na benzinskoj postaji uz trajno bilježenje ključnih evenata (npr. dizanje pipca). Tokheim Eye ima funkciju i prepoznavanja tablica vozila, pa se točenje goriva može obavljati u potpunosti bezkontaktno.

Tokheim ProGauge
ProGauge sonde su važan dio cijelog sustava te služe za elektronsko mjerenje razine goriva u rezervoarima.

PetrolServer
PetrolServer je headoffice sustav koji kontrolira sve događaje na benzinskoj postaji. Na ovaj sustav možete spojiti više benzinskih postaja i automatizirati ga da odrađuje zadatke umjesto vas - npr. naručuje gorivo, naručuje servis, poziva hitne službe i slično.

Vođenje projekta
Piraex može ponuditi vođenje kompletnog projekta bezposadnih benzinskih postaja, kao i izgradnju sustava ključ-u-ruke. Jedini smo u Hrvatskoj s takvim iskustvom i imamo spremno rješenje za vas. 

1.jpg 2.jpg DSC01474.JPG dsc01477.jpg dsc01279.jpg dsc01271.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg
Crypto Vga brošura DownloadPDF Icon
FuelPOS brošura DownloadPDF Icon
Tokheim Eye Brošura DownloadPDF Icon